helt utan att fisa


idag har varit en rolig dag.

dagen började med spanska, där vi fick prata om vad våra klasskamrater skulle ha på sig på skolavslutningen. jag skulle tydligen ha träskor och en grön/orange-randig klänning.

sen var det psykologi. allt vi gjorde var att prata betyg. jag låg på vg/mvg och han skulle fundera under dagarna vad jag borde få. han sa också att jag inte borde ta ämnet så lätt, hade jag inte gjort det hade betyget varit solklart.

sen fick vi ha idrott. där skulle vi göra coopers test. det innebar att tjejerna skulle springa 5 varv runt en 400-metersbana. killarna skulle förstås springa 6 varv med tanke på 'männens ökade syreupptagning' eller något. muskelmassa och sånt ska tydligen spela roll också. var detta nu grundar sig i behöver man inte fundera på så väldigt länge. uppenbarligen är det så att män är det dominanta könet, bättre än kvinnor på alla håll och kanter. min svensklärare håller inte med. go to hell, miss rydell.

sen blev det matte, fick en helt underbar hemuppgift. jobbade nog mer på matten idag än vad jag tidigare gjort. klarar jag av uppgiften på ett bra sätt får jag nog mvg i matte a också.

nästa lektion blev svenska. där fick vi lyssna på lite muntliga presentationer om klasskompisarnas drömyrkesval. fint på alla sätt och håll.

tänkte sedan åka in till göteborg och hämta de 20 nunnedräkter vi beställt. tyvärr är det bara 8 stycken som betalt, så det blev lite problem med det där. får hämta ut dräkterna i morgon istället.

glömde berätta för er om ett konstigt meddelande jag fick på mobilen.

nu har jag slipat och lackat om min bräda. tror det kommer bli mycket bättre nu. hittade bättre penslar osv. ska försöka vara lite mer försiktigt när jag skriver "evelyn" den här gången också.

lottie sa att hon skulle komma 17 men det gjorde hon inte. hon kommer väl om en timma eller något i den stilen. vi ska se på over the hedge och de sista lostavsnitten. jag kan passa på att tipsa er om thomas dybdahl. killen är norsk tror jag och sjunger rätt fint. han sjunger duett med maria mena på hennes album mellow.

www.thomasdybdahl.com - man kan ladda ner 8-9 lĂĄtar frĂĄn hans hemsida. sitter och lyssnar pĂĄ dom just i denna stund.

thomas dybdahl - damn heart

någorlunda färdisch


fick för mig att döpa min bräda. funderade på en hel del olika. ann, anna, my, åke, petronella, maj, gun... kom till slut fram till evelyn. sådär småbögigt och perfekt. tyvärr slarvade jag när jag skrev och kommer antagligen få slipa bort och göra om. väldigt onödigt av mig. har jag tur, slipper jag slipa ner hela brädan. penslarna som jag använde fällde av sig massa hår också. det bästa kommer kanske bli att slipa bort lacken och köpa bättre penslar och börja om. inte exakt vad jag ville.

nyslipad och lackad

har varit ute och slipat på min bräda nu. all färg är borta och allt som finns kvar är en vacker, slät träyta. jag lackade den med ett lager halvblank lack också. ska lägga på nästa lager lack om några timmar. jag tror den kommer bli alldeles utmärkt.

den nya bloggen är på gång nu också. vet inte om jag får avslöja det men det gör jag ändå. alltså, jag kommer inte göra en ny blogg till mig själv. jag, tobbe arthur (och tobias?) driver en blogg tillsammans som tidigare låg på http://blogg.fillmystummik.com . nu ska vi kalla den för något annat som jag inte tänker avslöja än.
har börjat slipa på min bräda nu. ska göra den vacker och fin inför sommaren. jag och linus måste ju bygga en eller två brädor i sommar också.

idag har jag verkligen bara suttit inne och gjort väldigt lite. i morgon blir det andra bullar!

jag ger dig... en ny hemsida!

har jobbat lite grand på en hemsida. efter mycket blod, svett och tårar har jag nu slutligen fått den såpass färdig att den går att se på. ni får ju gärna kolla hur den fungerar osv osv osv.

http://www.deergiraffe.com/kiss

har suttit hemma hela dagen idag. har absolut jättelite att göra. jag har förstås svenska att göra under helgen. men det är ju torsdag idag, inte ska man jobba på en torsdag.

frustrerande


alltid skönt att få reda på att caliroots har fri frakt, en vecka efter man beställt skor. himla.

idag hade vi hälsodag i skolan. vi blev undervisade av jamie från mythbusters/alexander bard. han pratade om olika könssjukdomar och om att det finns en ny hemsida för dig som har klamydia. tror det är en community eller något. www.klamydia.se
egentligen var det tre föreläsningar under dagen. men jag och jesper ansåg att vi båda redan kunde allt som var värt att veta inom området, så vi gick hem till jesper och spelade lite tony hawk. jag skapade ett eget trick som hette 'aset' och det bestod av fyra volter, samtidigt som man gjorde madonna. jag bestämde att allt skulle gå på under 0,5 sekunder också. det blev ganska speciellt.

sen gick jag och jesper ner till caroline och pratade med henne. egentligen tror jag att hon hellre hade sluppit oss. hon behövde nämligen studera historia. stort prov i morgon. men jag och jesper brydde oss inte så mycket om det idag, för det är så trevligt att få vara nere hos caroline och umgås lite. sen gick vi in till carolines kök och skulle spela skitgubbe, jag kom sist. caroline visade en ny lek som fungerade på så sätt att man skulle slå till ett kort som stod på kanten av bordet och fånga det i luften. jag själv tyckte att ett kort var 51 kort för lite och lade då alla kort på en hög och körde. jag klarade det på första försöket och caroline och jesper satt häpna på sina stolar.
- dags att gå hem nu kanske, sa jag och reste mig från stolen. och mycket riktigt, vi gickhem till varandra. fast inte caroline. hon skulle på fotbollsträning och var jätteförsenad. jag ska inte gå in på varför.

nu har jag skrivit en liten snutt om sannah kvist, eftersom jag valde att presentera henne som en av mina favoritfotografer till den uppgift vi fått av min fotolärare mats. var med om ett strömavbrott och fick nästan skriva om allting. måste börja spara under tiden jag arbeter, har varit med om två liknande missöden nu.

dags att gå till sängs. har fått tips av martin kann att läsa böcker av paul arden och ska se om jag hittar något med killen i bokaffären under helgen kanske. om någon affäre har öppet.

fading frej


har hämtat mina skor på posten nu. dom ser bättre ut i verkligheten. passade helt perfekt och är lika tuffa som dom borde vara. än så länge är alla avundsjuka. kommer med bilder och kanske en liten videosnutt på skorna.

filmade musikskolans vårsoaré idag. från början var det jag, johnny och frej. sen blev det bara jag och johnny, för frej svimmade. vi röstade ut frej och han fick skjuts hem till kärra. vårsoarén fortsatte i alla fall utan frej. grymt segt att filma och notställen täckte över alla de små barnens ansikten, så att få bra bilder på dom var bara att glömma. nu vill jag bara ha lite ryggmassage. att stå med den där stora kameran tär på ryggen må jag säga.

har varit med om två grovt försenade bussar på en och samma dag. riktigt hemskt, västtrafik!

nästa vecka är det fältstaffet och våran klass har i stort sett bestämt oss för att klä ut oss till nunnor. kommer bli succé på skolan och jag får en utmärkt ursäkt till att skaffa en nunne-dress.

kuben ruben

har suttit och gjort ungefär ingenting under hela dagen idag. men jag har varit en gnutta kreativ ändå. gjorde en kartong-mall så att jag kan vika små lådor. sen prövade jag att rita en gubbe på karton-mallen och det blev faktiskt rätt kul! den första kuben fick bli kuben ruben.

i morgon är det en inte så jobbig dag. har lite mediakommunikation, där vi antagligen kommer prata om eurovision hela lektionen. sen har jag spanska, där våran spanskaklass är bättre än de övriga och har därför fått äran att ordna en poängpromenad. vi har jättekonstiga frågor på spanska som t.ex: "hur många ben har en trebent hund?" eller "vilken färg har gröna expressen?". förhoppningsvis kommer de andra spanskaeleverna bli jättearga på oss.

ska hämta ut mina skor i morgon också! får lägga upp en video på öppnandet tror jag. lådan ska tydligen se rätt bra ut.

god natt!

nybadad och vacker


tog mitt första dopp i havet igår. det var väl runt 11 grader, kanske 12. efter det gick jag och caroline hem till mig från kärna, vilket är en bit. jag var nära på att bli påkörd några gånger. men det var helt okej, för vi såg en överkörd fågel i diket!

sen när vi kom hem ville caroline inte gå hem till sig av personliga skäl, så vi gjorde lite sallad och åt hemma hos mig lite grand. sen kollade vi på eurovision, caroline ville fortfarande inte gå hem. sen var det slut, finland vann och ingen var glad förutom jag. jag fick leda caroline genom den mörka djungeln där vi mötte några moppepojkar. dom stannade och pratade med oss lite grand och frågade vad vi gjorde ensamma i djungeln. ingen aning, sa jag och lät dom åka vidare.

sen kom jag hem och satte mig vid datorn. jobbade på min nya hemsida och fick helt plötsligt ett samtal från min kära flickvän. hon hade varit i kungälv och kollat på eurovision och bad mig följa med henne hem. hon har ju tagit körkort och allt nu. så jag lämnade en lapp till mamma med texten

"Jag gick till Lottie i natt. Troligtvis sover jag där och med andra ord kommer jag inte kolla på när Julia vinner Aranäscupen."

nu på morgonen fick jag meddelande av min mamma som skrev att hon var både arg och nervös för att jag inte var hemma. hon hade på allvar trott att jag gått till lottie, vilket är ungefär en mil, mitt i natten på en av de sjukaste bilvägarna i stan. men det hade jag inte.

jag har alltså badat för första gången i år.

tjing tjong - ritat litejaha, carola gick vidare. det var ju himla roligt. kan inte fatta hur turkiets bidrag gick vidare. helt sjukt.

jobbar på en ny hemsida nu också. väldigt instabilt!

skorna är på väg

Hej!

Tack för din order, snart är varan hos dig!

Ordernummer: *****
Datum: 2006-05-17 19:38
Betalningssätt: Kreditkort

Vi tänkte att du kanske kunde vara intresserad av att veta att din order har blivit packad och är på väg till dig. Du bör få den levererad, eller en avi från Posten, inom 4 arbetsdagar.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Om du har några frågor kan du maila oss på info@caliroots.se glöm inte att ange ditt ordernummer.

Spåra din order här:
http://osvosvosv.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Med vänlig hälsning

Kundservice,
caliroots.com

Har du frågor eller andra ärenden är du alltid välkommen att kontakta oss:
Cali AB
Org.nr: 556656-7086
Brunnsgatan 9
111 38 Stockholm, Sverige
Email: info@caliroots.se

nya skor II


japp, ska beställa dessa förskräckliga skor nu tror jag. det är små dinosaruier på och skorna finns bara i 1966 exemplar. men det skiter jag i, jag ska köra skiten ur dom ändå!

losst


såg det senaste avsnittet av lost precis. jag var tvungen att se det före min vän. vi har slagit vad om en sak och jag kommer troligtvis förlora.
vadet gick ut på att jag skulle ringa henne och berätta slutet på avsnittet. om jag gjorde det, vann jag, och då skulle hon vara tvungen att bada i helgen. om jag inte gjorde det, vann hon, och jag blir då tvungen att bada. jag skulle lätt kunna ringa henne och berätta allt och förstöra hela hennes onsdagskväll. men det känns som att jag är lite mer godhjärtad än så. så min tanke är att jag ringer henne och säger att jag inte kan berätta slutet. hon kommer bli kär i mig och vi kommer leva lyckliga i alla våra dagar!

matteprovet idag gick sådär, missade de tre sista frågorna på grund av att jag var så kissenödig. uppfattade aldrig regeln om kissepaus. är riktigt besviken på mig själv nu och att min flickvän inte verkar förstå mitt misstag, utan får mig att känna mig ännu sämre, gör inte hela saken bättre. men men, ska tydligen ut till henne och ha myskväll på fredag. på lördag blir det förhoppningsvis en resa till sophia. får se, får se.

fula funkungen - smör

sanslöst attackerad av hundskrälle


känns skönt att arbetet med filmen i engelskan börjar röra sig framåt. idag filmade jag och jesper när jag blir attackerad av en hund. det hela ska fungera som en återberättelse, jag berättar om hur det gick till med andra ord. musiken i filmen är rätt rolig. jag och jesper pitchade en låt så att den blev helt sjuk. skitkul!

tryck på bilden för att se filmen. loopia verkar gå riktigt segt för tillfället, så ha tålamod när ni ska se på filmen!

jag skriver för mycket

jag skriver på tok för mycket här. det är ju ingen som läser ändå. får börja tona ner på skrivandet och börja fokusera på annat istället.

hittade en kul grej, säkert många som sett det innan.
www.knugahuset.se

vissa av snuttarna är riktigt torra. men de blir roliga bara för att det handlar om kungen. vet inte varför han är så rolig egentligen. dum verkar han vara i alla fall.

nu är det dags att sova igen. börjar göra det till en vana nu. sova alltså.

hellsongs - breaking the law

super 9

(den fula funkungen)
har sedan jag kom hem, suttit och lyssnat på massa låtar på jamma.se. känns kul att få lyssna på lite helt okända band. tyckte att den låten som fula funkungen hade var rätt mysig. smör, hette den. letar efter musik till min och jespers film till engelskan. vi tror vi har hittat något speciellt i biblioteket, afrikansk folkmusik. men vi är inte riktigt säkra på om vi kan använda den för vi har inte lyssnat på den än.

herregud! man hittar jättemycket bra musik på jamma. jag tror tobbe visade mig den här sidan för jättelängesedan. men som ni vet, när tobbe säger något så lyssnar man gärna med det tredje örat.

vad för musik kan man ha i en longboardfilm nuförtiden förresten?

estable - leave me alone

super 8


har suttit under några timmar och renderat ett litet klipp. men nu, efter alla dessa timmar kan jag leverera ett tvättoäkta super8-klipp.

linus skulle ringa mig och fråga om jag ville hänga med på en kvällstur. men det gjorde han inte. så nu har jag fått sitta ensam hemma och vänta på ett mythbustersavsnitt som jag redan sett. och som alla vet, är det inte värt all väntan att kolla på ett avsnitt av mythbusters man redan sett.

har precis skrivit ut sex stycken klistermärken. ska placera dessa på olika busshållplatser i ytterby/kungälv-området.

över 20 minutersitter och renderar ett litet klipp. ska nämligen försöka få lite super-8-känsla i klippet. har vi tur, blir det bra och jag får spara inställningarna och göra en fin filma med den någon gång.

martin hälsade genom tobbe till mig idag. han är tydligen glad över att jag läser hans blogg lite då och då.

denna dagen har inte varit så kall som jag till en början trodde. men det har varit sanslöst blåsigt. det var så blåsigt att jag nästan fick trampa fart i Kilometern (tegas längsta backe). testade att åka med mina pony idag. det var lite klurigt om jag ska vara ärlig. har tidigare bara använt skorna någon enstaka gång pga. skoskav. väldigt svårt att bromsa med nya skor med bra grepp i sulan. får sitta med slipen och slipa ner sulan lite.

dansa dĂĄhär sitter jag och tobbe (Gunnel) och pratar om att dansa twist. vad gör man? jo, man gör en sökning på video.google.com och hittar en jätterolig video.

ice ice baby!

Erling

fortfarande rätt kallt ute. igår åkte jag och linus Erling. Erling är antagligen ytterbys värsta longboard-backe. helt sjuk brant och en helt sjuk sväng på en helt sjuk bilväg. trodde att jag skulle krascha varje sekund. vi åkte på bilvägen ner till Erling och på bilvägen hem till mig. jag börjar känna mig riktigt upprorisk nu.

idag ska jag antagligen ner och kolla på tjejfotboll. troligtvis det tråkigaste man kan göra på en söndag. missade partajet igår också, himla jesper. han ska få smisk på ändan.

har ännu inte skickat min intervju till martin kann som jag ska ha i mitt svenskaarbete. får göra det snart. något jag också borde göra snart är att köpa nya skor. har verkligen inga bra skor just nu. får bli ett par billiga träskor eller något.

hellsongs - run to the hills

kall dag idag


jag tror inte att temperaturen har nått upp över 20 grader idag. har varit kallt och blåsigt hela dagen. men jag frös ändå inte i natt. jag sov nämligen hos lottie.

har äntligen fixat ett videoredigeringsprogram. nu kan jag redigera lite videofilmer och förhoppningsvis göra en bättre film i engelskan. jag och jesper hittade nunnedräkter på buttericks som jag vill köpa. jesper tycker att det är för dyrt att lägga ner 200:- på en dräkt som man bara kommer använda en gång. men det tycker inte jag, jag ska ju bli nunna om några år. lika bra att ha en då.

här kommer en video där jesper visar så pedagogiskt hur man häl-bromsar. jag har fortfarande inte fått hjälp med att bädda in filmen här i bloggen, så ni får helt enkelt trycka på bilden nedan och vänta på att filmen öppnas i nytt fönster. musik är det också.


longboardrunda med linuslottie var hos mig tidigare under dagen men stack hem precis innan linus ringde och frågade om jag var intresserad av att slå ihjäl mig. ett sånt erbjudande kunde jag inte motstå och lät linus komma ner till mig innan vi åkte ut. det hela slutade med att vi satt här hemma och lyssnade på när min bror spelade in sur-demos till sig själv. tyvärr fick vi inte spela in fjärtljud i hans mick. men det gör inget, för jag och linus fick använda honom som slagpåse. inte.

sen bar det i alla fall av. vi mötte bland andra linus mamma birgitta som var ute och gick med familjens hund alva. alva borde vara sveriges segaste golden retriever.

vi åkte vidare och satte fart mot gate of death (porten av död, lidande, söndriga knän osv.) (ni som känner att ni vill hjälpa mig med att lägga upp egna filmer i flash-format får gärna skicka ett mail och säga hur man gör. youtube är riktigt segt!):

(tryck på bilden, filmen öppnas separat)


vi har även bilder på när linus åker genom gate of death. men eftersom jag åker vackrast, snabbast och bäst, lägger jag än så länge bara upp filmen på mig. dessutom hade jag på mig min nya arla-t-shirt som jag fick av lotties föräldrar i födelsedagspresent. den finns att beställa på ARLAS HEMSIDA.

har lagt in gnarls barkley och beach boys på kassett nu också. gnarls barkley är faktiskt inte JÄTTEBRA. men dom går ner utan hull men med hår.
svenska akademien - kärlekssoldater
var ute och filmade lite till idag med jesper. han visade bland annat hur man häl-brakar. väldigt viktigt, väldigt viktigt. sen satte vi fast kameran på min bräda och åkte lite. ganska kul faktiskt, ska göra det i lite högre fart någon annan dag. ska försöka få upp filmerna här, måste ladda batterierna till kameran först.

beach boys - surfin safari

nya skor


dags att köpa nya skor snart. alla mina tre par vans börjar gå sönder och mina pony ger mig skoskav. då finns det bara flip-flop kvar. måste köpa en vettig sko. får se vad det blir, ska till romelanda sport idag nämligen. dom har massa rea på allt.

helst av allt vill jag ha skon på bilden, kardborreband är det som gäller nu. orkar inte knyta mina skosnören längre.

annars finns dom här (tryck). men dom ska tydligen Gunnel köpa. så jag får se hur det blir med det. behöver egentligen bara ett par skor som går att slita ut på en månad utan att man känner någon större pengaförlust. longboarden tar slut på sko-asen direkt.

air brakingjag och jesper pratar fortfarande lite om longboard-film som projekt i engelska. just nu ser det ut som att det inte kommer bli av. inte som ett projekt i engelska i alla fall. vad som än blir, har jag varit och filmat lite ändå. idag kommer ni få lära er hur man gör en air brake. inte så effektiv alls i låga farter, men fungerar säkert bättre i farter högre än vad jag hittills varit.

vurpade lite idag också, fick lite skrapsår på höft, armbåge och ben. slog i huvudet lite lätt i marken också, misstänker att jag förlorat lite hår. var nära på att missa bussen på grund av lite grus.

junior parker - drivin' wheel

batterislakthar upptäckt att en bärbar kassettbandspelare drar väldigt mycket batteri. jag har nog inte ens lyssnat 5 timmar på min bärbara kassettbandspelare. jag vågar nästan säga att jag inte ens lyssnat 3 timmar. detta kan bero på att jag spolat en del, vilket tydligen ska leda till stor batteriförlust. men men, jag får väl stå ut med det om jag ska bygga upp min nya status.

laddade ner den nya messengerbetan idag. verkar rätt vettig och ser helt okej ut. en bra uppdatering är att om man skriver flera saker efter varanda, kommer det man säger efter varandra under varandra, istället för det som var förut. lite svårt att förklara kanske. bra är det i alla fall.

ska försöka börja göra engelska-filmen nu i veckan. den första ska handla om en kille som blivit attackerad av en hund och som därför måste besöka syster jesper. den andra ska vara en film om min och jespers longboards. longboard-storyn är inte riktigt färdig än. men vi jobbar så hårt vi kan. förhoppningsvis kommer ni kunna se filmerna här sen. kanske rent utav i den nya gemensamma bloggen vi jobbar på. det hela återstår att se! i morgon ska jag försöka lägga in gnarls barkley på ett annat kassettband. måste leta efter ställen som säljer kassettband. i värsta fall får man spela över gamla frikyrkliga band från second hand.

god natt för ikväll.

gnarls barkley - smiley faces

färdigt kasettband

Social Distortion - Death Or Glory (The Clash)
Nazareth - Hair Of The Dog
Foghat - I Just Want To Make Love To You
Sweet - Fox On The Run
Ted Nugent - Motor City Madhouse
Joe Walsh - Turn To Stone
The Allman Brothers Band - One Way Out
Deep Purple - Space Truckin
Iggy Pop - Success
David Bowie - Suffragette City
Black Sabbath - Iron Man
Rise Against - Nervous Breakdown (Black Flag)
T.Rex - 20th Century Boy
Rod Stewart - Maggie May
Sparklehorse - Wish You Were Here

aka. Lords of Dogtown OST

har lagt in alla lĂĄtar pĂĄ kasett nu. ska ut och ĂĄka longboard
i bar överkropp. alltid skönt.

(blev fel font av nĂĄgon anledning...)

första utskriften (något uppdaterad)
ja, det hela ser rätt okej ut. ska se hur bra dom fäster osv.

en stor partyguru och fem smĂĄ. tre mellanstora rolfar

etikettpapper!

(obs, papprena på bilden är inte exakt såna jag köpte. jag köpte hela a4-ark)

jag och jesper gick till bokia idag och köpte etikettpapper. pappret är matt. som det ser ut verkar det vara ganska tunt också. får se hur utskrifterna blir.

pengar mindre i fickan:
125
saker kvar att köpa:
skor

talla pĂĄ min fralla
sitter i skolan och har svenska. jag tror att nabila är kär i mig. ska ut och talla på min fralla. kanske dra en handtralla. EHEHEH, rim.

fred pĂĄ jorden.

ny veckasnart kommer lottie med sin V50 och plockar upp mig. vi ska plocka upp jesper vid preem ocksĂĄ.

longboarden får vila idag, min vad också. får hitta på något annat så länge, kanske bygga en egen longboard? har trots allt hittat en bra hemsida som rör ämnet. dom visar bra hur man böjer brädan osv. jättebra!

ha en bra dag så länge.

sista för idag barasåg att martin hade ritat små figurer i textredigeraren. jag tyckte det lät intressant och ritade en mustasch.

färdigåktnu får det vara färdigåkt med longboard för ett tag. måste massera och vila min lilla vad.

gunnel verkar tycka att jag skriver mycket. vet inte om det är bra eller dåligt egentligen. linda i klassen tyckte inte om bilden jag målat nedan. den var tydligen för enkel, men "muschen och håret var fint". så det är väl bara att jobba på med lite mer avancerade saker som hon kan sno av mig.

saker att köpa:
nya skor
etikettpapper (a4)

jag tror att mitt referat blev ganska dåligt. men men, bättre att lämna in ett dåligt referat än ingenting alls. just nu känner jag att jag hade kunnat skriva jättemycket saker som ni inte skulle bry er om. så jag stannar här och låter er fundera lite för er själva. jag lägger mig nog nu, god natt!

stay black.

wild thingikväll satt jag och kladdade lite till jimi hendrix. har spelat över lite jimi hendrix på kassetband och ska ut och åka lite longboard. ganska bedrövligt ljud i bärbara kassetband-spelare.

jimi hendrix - wild thing

gĂĄrdagens longboardrunda

igår var jag som sagt ute och åkte på min lilla longboard. vi tog den här fräcka bilden på mig. den är tagen med sebbes svarta mobil, den har jättespeciell kamera och kan därför inte ta så fina bilder. brädan ser jätteliten ut, fräckt!

ny tröja ocksåfick ju en ny tröja igår av sebastian också! den är grön och det står "who farted?" på bröstet. över axlarna är den en vit söm, jättefint! ska ha den hela dagen idag tror jag.

cinema paradosi-referatet är i stort sett färdigt. ska börja jobba på mitt svenskaarbete nu också. ska skriva om mitt drömyrke. denna gången får det bli AD. för det första verkar det vara ett ganska kul och intressant arbete och för det andra verkar det inte vara någon i klassen som vet vad det är för något. inte konstigt att jag bestämt mig för att byta skola.

the plan - daybreak

cp (cinema paradiso)


dags att avsluta cinema paradiso-referatet. har glömt hur filmen var, så jag får gissa rätt mycket.

intressant blog: gashtha

lars winnerbäck - du gamla fria nord

bitande kramp i vaden


var ute igår kväll och åkte longboard med ett par vänner. fast det var mest de andra som åkte longboard. jag fick bara kolla på.

jag blev anklagad för att ha stulig en brandsläckare av en busschaffis igår också. sen kallade han oss för fegisar när polisen kom. ingen fattade riktigt varför. polisen tog hur som helst min brandsläckare och åkte därifrån.

soltvinghär sitter man, heltrött, ute hos sin flickvän. har legat i solen ett tag och samlat på mig en och annan myra. gillar inte att ligga ute i solen och pressa mig brun egentligen. jag blir brun så himla snabbt. ska försöka visa bild på mig själv efter en vecka i skåne för några 6 år sedan.

lasse är inte så brun han. men han kan beata ändå :)

snälla gunnel, bli min

idag blev jag väckt av min stora bror. åkte longboard på bilvägen i natt. helt ensam. lika trött som en noshörning.
har upptäckt att jag har ont på flera ställen efter att ha åkt longboard; vänstra knät, halsen, nacken, högra vaden, huvudet, vänstra armbåden och vänster huvudtå. det får bli longboard-vila i helgen, börjar känna mig sjuk.