skiss till väggen

yeti rocker

juldagen

julen varar ända till poscagod jul!

drink or driveinte alls jag som ansvarar för denna. grymt fin lösning. älskar den. perfekt julklapp. fick förresten ett par förtidsjulklappar idag av jesper och anna. av jesper fick jag potatispickadoller och av anna fick jag ett par tidningar. mödart och ufo-aktuellt. inte helt omöjligt att det kommer bilder med dessa avbildade senare.


http://www.flickr.com/photos/oliviervaunois/
förresten.

julgran(n)en

borde studeraborde egentligen pluggat idag. det blev lite annat. itzhaks julevangelium par example. var hos lottie. trevligt som alltid. matteprov imorn, känns fint! sunes jul - världens bästa julkalender.

förberedelser julfestidag jobbade vi med affischer för att skapa n?gon sorts positiv förväntan till julfesten nästa onsdag. markus gjorde en med en mörk, glad kille. fred gjorde en klockren med texten "fucking julfest, kom annars dör du!". den fick min och m?nga andras röster. själv gjorde jag den ovan. arbetet gick rätt bra osv.

självporträttdet var ett tag sedan jag gjorde ett. kollar om takterna sitter i bara.

nti vuittonjag satt och försökte med ett par saker som kanske skulle vara till skolan. men det flippade ur och blev fel. men denna skulle nog fastna i ett par hjärtan i skolan tror jag.

zorro tar en paus

pepparkakan med litet kgjorde pepparkakor hos anna idag. dom blev fina och vackra. nu ska jag sova och imorgon är det luciaövning. allt känns bra tror jag. finns väl ett par grejer som är halvtask men det är inget ni ska bry er om tror jag. flott och gott!

lennarthittade ett par bilder. lennart är manne. vacker och fager.