polsk diskoidag hittade jag en ytterst intressant internetradiokanal. skrev "disco" i sökningen och fick upp 4 stycken polska radiokanaler som skulle spela disko. för det första var det inte disko och för det andra är det hemska människor som pratar mellan musiken. skulle lika gärna vara dracula som satt där.

mundo sans extra light

haas unica light italic

haas unica light

hand - fred

singstaridag har jag och jesper spelat singstar.

angeläget

ni kan antagligen inte veta vad klockan är just nu. jag kan bara säga att den är strax över läggdags. 02:47 för att vara mer exakt. jag somnade vid 19 ikväll av ett par olustiga anledningar och vaknade nu, mitt i natten, av att jag inte riktigt orkar sova mycket mer.

när jag nu skriver kan jag lika gärna skriva om vad jag behöver skriva om. i mediekommunikationen ska vi starta ett projekt som kommer ta upp hela terminen. jag och jesper ska som vanligt jobba tillsammans. vi har idéer till ett projekt som definitivt kommer att kräva mycket tid och planering. det är planerat in i minsta detalj att det nästan är olagligt. det hade varit trevligt att mer exakt skriva om vad det är för idé vi har. men jag vet att minst en klasskompis läser vad jag skriver. därför väljer jag att inte säga vad vi ska göra, bara för att vara rättvis.

har mottagit ett par mail idag dessutom. sändaren var martin rydehn och han ville en massa saker. bland annat att jag skulle ställa upp i en intervju med "attityd" i gp. det kommer nog bli jättemysigt. älskar intervjuer egentligen, ser det som en chans att verkligen säga vad man tänker och tycker. speciellt när man blir bedd om att vara med i en.

där har ni det, mitt första skrivna inlägg detta jordvarvet. nu blir det inget mer skrivande, bara bilder. mycket lättare. speciellt eftersom jag inte kan använda den otrevliga bokstaven .

cumulus - need some time
julfestendags att skriva om julfesten som var sista kvällen i skolan. vi hade en mini-mini-avslutning med 2b. i mina ögon gick det rätt bra. den blev kortvarig och vi fick inte leka limbo. men förutom det var den helt okej. själv halsade jag en halv julmust-flaska och fick jättestora problem med magen. julgranen blev skitfin och den var prydd med vackra polkagris-krokar.

vad jag hade velat se var lite godar julmust. en lite mer engagerad klass. den grupp jag var med skulle svara för en positiv förväntan. vette sjutton om vi fullföljde den uppgiften. jag stod för en affisch som vi satte upp vid skolans entré där 2b fick information om onsdagen. den blev rätt fin. synd att vi inte använde freds dock - "fucking julfest, kom annars dör du!".

risplanta

una minuta

gräs och tejp

tom sellecktänk om han hade buskar i öronen.