glasögon

lucha thumbrevet att jag visat bilden förut. men jag tog mod till mig och lade upp den på en t-shirttävlingssida. har du tid över är det väl bara att rösta antar jag.

http://www.uneetee.com/viewSpecDesign.asp?fr=reg&batch=1&de=2100AA17484931AA1

låt porren leva kvar(Hemlig avsändare)

Läste på svd.se att präster, biskopar och allt möjligt folk inom den svenska kyrkan blev rasande när Scandic tog bort biblarna från sina hotellrum. De skulle bojkotta hela grejen, och införa förbud mot människor i den svenska kyrkan att besöka Scandics hotell. Så Scandic tvekade, och fortsatte ha biblar på rummet. Nu blev visst prästerna lite väl maktgalna och bestämde sig för att försöka göra samma sak med porren som erbjuds, fast denna ska självklart förbjudas. Nästan lite imponerande att det finns så många mediakåta människor involverade i svenska kyrkan.

Jag menar, det är som att kräva att Canal+ skulle sluta visa porr, "annars bojkottar vi dem". Ja försök på bara, men det är för mycket pengar i porren på hotellen och för Tv-bolagen eftersom en majoritet, en mycket tyst och stor majoritet av alla vuxna (och speciellt tonåren) faktiskt tycker om porr.

Personligen ser jag inget som helst fel i porr i sig. Det har funnits porr i alla olika former så länge människan har kunnat avbilda diverse saker. Skillnaden mellan erotisk konst och ett vanligt fotografi är egentligen ingen alls, för syftet är ju desamma – dvs. att upphetsa. Sen att det finns motbjudande porr är oundvikligt, extremisterna kommer vi aldrig ifrån.

Och all det här skitsnacket om att all porr vilar på antifeministiska ledare och utnyttjande av östeuropeiska tonåringar, och att porr därför inte är bra, är ju inget argument. Jag tror inte alls att porrindustrin vilar på dessa saker, vi har helt enkelt alltid varit kåta.

Sen kan man såklart ogilla att porr objektifierar människor till könsorgan rent syftemässigt. Trist läge säger jag, för halva befolkningen har generellt sett en biologiskt betingad sexualitet där det subjektiva inte är ett måste, nämligen den manliga, och detta naturliga tillstånd tänker jag inte skämmas över.

Bara för att feministkvinnor i överlag lider av så igenproppade sinnen att de kräver en massa sagor, doftat ljus och personligt riktad hjärnmassage för att bli kåta ska väl inte män behöva skämmas för sin överlägsna sexualitet. Om tjänsten att slänga på en porrfilm och onanera lite på hotellrummen finns, så ska vi få göra det. Feministernas övergrepp och hån av männen måste upphöra. Deras normsättande av vad som är sund sexualitet måste sluta.

Bojkotta kristna feministiska porrmotståndare nu. Ge dem inga jobb, inga pengar, ingen uppmärksamhet alls tills de lär sig respektera sakers naturliga tillstånd. Den här
Viktorianska strömningen måste stampas ner i leran där den kravlade ut ur.

pedros dedikerad

pedros - boyaschaka