mot alla odds


jag köpte en svindyr och ful tröja idag. märket heter paul frank och tröjan hette tydligen chejulius. det är en apa som ser ut som che guevara. det är emot alla mina principer. jag skulle kunna döda che om han inte redan var död och jag har aldrig betalat så mycket pengar för en t-shirt. men nu när man sommarjobbar har man råd att lägga pengar på skit.

jag köpte den nya grafik-tidningen idag också. där var en väldigt fin typo-del denna gången. gillade den skarpt. en kille skrev att lilla 'a' är den bokstav som speglar ett typsnitts kvalitet. ungefär. avslutar dagens post med citat från snubben.

"If eyes are the windows to the soul, then lowercase 'a's are the portals to a typeface's identity."

losec love


linus fattar vad det handlar om i alla fall. såg ett sjukligt snyggt typsnitt i en av lotties mammas tidningar från början av 70-talet. men allt jag fick var ART MENAGERS. med andra ord inte så jättemånga bokstäver. men jag jobbar på det! är riktigt nöjd med hur jag fick till mitt "S". "E" fanns ju, så det är jag inte jättestolt över att jag lyckats göra. men det är banne mig det snyggaste E jag sett.

badade lite idag också. vattnet var fingervarmt och inte så jättesvalkande som man kanske kunde önskat. min lillasyster fyller år idag också, dags att fira med lite grillad kyckling och potatis!

good night america, dags att jobba imorgon igen. min sista vecka.

nya planka snart


snart är det dags att köpa ny longboard. min nuvarande börjar bli lite svampig. kan svikta ner den till marken utan vidare problem nu. det verkar som att den nya kommer att bli en bambu-bräda från sector 9 (den nionde sektorn). den kan komma att se ut såhär. men jag har inte riktigt bestämt mig än. kanske blir det denna, den verkar ha en tail också. men men. det måste bli en bräda som är lagom styv. lottie ska nog få min gamla bräda eftersom hon inte väger lika mycket som jag. vi köper nya truckar och hjul till henne och sen är det bara att bära av.

brorsan hade spelning i uddevalla idag också. han gick till final i garage, ett program på p4 väst där artister och band skickar in någon demolåt och tävlar osv osv. brorsan gick till final och finns nu att rösta på om ni önskar. gå in på sr.se och lyssna på aset. christofer nilson kallar han sig själv. om du inte förstår hur du röstar så gör du det med mobilen osv osv. vi får hoppas att brorsan vinner, han hade nog blivit lycklig.

nåväl. ha det gött. ska jobba imorgon och behöver all sömn jag kan få tag i.

trist land, trist folk


det blir ingen kretaresa i höst. känns i och för sig ganska skönt. orkar inte med en solresa. jag åker nästan hellre till norge och stannar där en längre tid. har jobbat i tre dagar nu och det går riktigt bra. sysslar med lite allt möjligt men den största delen består av att bära in varor i kylrummet, meloner och färskpotatis ni vet. har varit ledig från jobbet idag men ska upp imorgon igen. inget jag känner kramp för egentligen. ska nog ta med badbyxorna också och ta ett dopp vid trampolinen på marstrand efter jobbet.

skickade ett brev till tobbe häromdagen. kan inte säga mer än så för det är sjukt hemligt. hemligt hemligt hemligt. det var kul att skicka brev i alla fall! väldigt underskattat sätt att hålla kontakten med någon. man kan göra så mycket mer med ett brev. börjar intala mig själv att skärmbaserade saker egentligen bara är kass. hemsidor och sånt ni vet.

jobbdags


imorgon bär det av till marstrand för att jobba. mitt humör angående arbetet har varit lite si och så. men nu är det mest så. det kommer bli jättekul tror jag. behöver lite cash också. just nu sitter jag och lyssna på en livekonsert med jimi hendrix. ganska intressant. om jag ska vara ärligt tröttnade jag ganska snabbt på oddjob. har lyssnat mycket på bob hund idag och fått upp sommarkänslan lite.

nu på den senaste timman har jag lekt med tumstockar och börjat på en ny identitet till SPOT, en affär i kungälv. det är absolut inget allvarligt, bara en grej till en grej på gf. får se vart det lider.

oddjob

köpte en sjukt god skiva idag. köpte den för dess yttre och fick ett mysigt inre på köpet. det var en jazz-skiva. min syster visste tydligen vilka de var också. har inte hunnit lyssna igenom hela skivan men man blir ganska god i huvudet när man lyssnar. min syster öppnade sin chokladask idag också. det är såndär choklad med brandy i. äter man en halv ask är man lite dåsig i skallen sen har jag hört.

Graphic design: Sweden. Executive producer: Göran Persson.

Oddjobb - Sideburns

mĂĄndagsrebus

kan du lösa rebusen?
läs i följande ordning:

ENfer
Forbes Bold
Frankfurter
Nimrod MT Regular
REdevance Script
Times New Roman Bold
Trinite No4 Italic
Mesquite Std Medium
Bauer Bodoni CE Italic
Helvetica Neue Bold
ITC Avant Garde Demi Oblique
Flama Medium Italic

den som först skriver svaret (förutom gunnel/tobbe) får en jättefin screentryckt present. bergis.

mĂĄndagh

har egentligen inte lyssnat på bob hund idag. jag har däremot försökt att få screentryckeriet att fungera och det gör det någorlunda. men det ser ut som att jag måste köpa en ny ram och lite ny fotoemulsion.

har suttit inne hela dagen även fast vädret utanför är underbart. det blir nog till att damma av longboarden och bege mig någonstans där jag är ensam och rädd. börjar jobba på torsdag och kommer jobba mellan 9-13. kommer bli intressant tror jag, får trots allt köra flakmoppe. jag är aningen bättre än jesper när det kommer till flakmoppe, bli inte ledsen om du läser detta jesper.

jag borde kanske inte

skaune


befann mig i skåne i några dagar nu. var där med alla i familjen utom två. det hände egentligen inte så jättemycket intressant. vi hade helt okej väder och blev väl lite bruna.

åkte förbi lager 157 och köpte lite kläder. ett par byxor från bayicon som jag måste töja ut lite i midjan (aningen små men ändå perfekta), en röd tröja med texten "hej hej sverige" från något märke som tydligen heter nudie samt en randig piké från hang ten (grymt gulliga små fötter på bröstfickan). så jag är ganska nöjd. nu blir det definitivt ingen macbook. kanske fram till jul. men jag antar att det är lika bra.

missade the caravan project också. dom var aldrig på marstrand heller. missade att dom bytt datum på hela rutten, annars hade jag sett dom i göteborg.

miss

Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project. Jag ĂĄker till SkĂĄne och missar the caravan project.

fy sjutton vad kul det är med familjeresor

grafik är skit


köpte in ännu en tidning idag. det fick bli senaste grafik. tyvärr var många sidor dåliga och ramlade ur tidningen. vet inte om det ska vara såhär men ska åka in någon gång i veckan och undersöka saken.

det blir ett god natt på det. lotta ska "föra över pengar".

max andersson


öppnade som sagt tidningen och har redan läst hälften. det är bara underbart att få känna och lukta på den.

tryck här och se en, kanske sju, bilder från boken.

robbie-dagen


nu äntligen har jag fått tillbaka min kamera som legat hos sebastian ett tag. ni får ursäkta den dåliga komprimeringen. jag är själv besviken på mig själv för att jag för på detta viset. men vi får ju lägga örat till magen hos de som faktiskt sitter på allt annat än bredband just nu. ni får se lite bilder på diverse människor vi stötte på i söndags. vi kände knappt hälften av dom och vi tog inte kort på den roligaste av dom; Ögat.

tjejen på bilden är sanna och hon röker egentligen inte genom öronen. vi skulle bara göra ett litet partytrick. egentligen gillade vi nog inte att hon rökte heller men vi var lite rädda för att hon skulle gå sin kos om hon inte fick det, så vi lät henne hållas.

idag ska jag ut med caroline och deras båt. kommer väl ta ett och annat dopp förmodligen. jag är jättebadsugen efter att ha badat ute på marstrand igår kväll. det var så skönt och varmt och skönt.

tog bestlutet att öppna bok av max andersson också. den är fin fin fin fin fin fin fin fin fin. har lite smygbilder på den som jag ska lägga upp senare också. men just nu får ni nöja er med bilder från i söndags. tryck här eller på bilden där uppe så ska vi se vad som händer.

götheborg II


jag var inne i göteborg idag igen. jag hittade så grymt fina grejer. men jag försöker spara pengar så gott det går, så det blev inte allt jag ville ha. det första jag såg men som var det andra jag köpte, var denna seriesamlingen av max andersson. den heter döden och jag har ännu inte tagit ut den ur sin plast. får se när jag gör det. måste tröttna på omslaget först tror jag.

den andra saken jag köpte idag var detta albumet. hittade albumet i LP-format på myrorna i göteborg. jag gav inte mer än 20:- för den och det är rune söderqvist som gjort omslaget. jag sitter faktiskt just nu och glädjer mig åt detta fynd. det verkar dock som att det kommer ta ett tag innan jag får lyssna på den med tanke på att våran LP-spelare är såld. en låt är förresten mixad i bohus studio, som inte ligger alltför långt ifrån där jag bor. riktigt najs.

har ännu inte hämtat min kamera hos sebbe. har väldigt stora planer på att göra det innan jag åker ut till marstrand och umgås med min flickvän och andra vänner. ni får med andra ord vänta på att se hur den fagra sanna ser ut. oj oj oj, vilken skönhet. vig är hon också. ska ha en liten filmsnutt på när hon voltar hej vilt på gräsmattan vid heden i göteborg. men det blir till att se vad som händer!

tack för idag.

götheborgh

jag har massa att berätta. men måste få tillbaka min kamera innan jag berättar något.

scriptographer


fick igång scriptographer idag. det har tidigare bara kraschat mitt illustrator men nu verkar det fungera utomordentligt. jag behöver verkligen rasterfunktionen. är lite nyfiken på hur man får tag i hektor också men det är ett annat område.

programmet är verkligen ultimat. egentligen skulle man kunna göra allt möjligt med det. men
jag är ingen stor hajare när det gäller kodning och sånt. om det är någon som vet var man kan
fĂĄ tag pĂĄ ytterligare script till programmet sĂĄ tveka inte att slĂĄ en pling.