om jag änd? hade bra skäggener


jag vet inte vad jag ska skriva ärligt talat. gjorde en svart/vit svensk flagga. fy sjutton vad ballt.

bruce lee och feber


i helgen såg jag på lite bruce lee. närmare bestämt game of death. filmen var helt godkänd. bruce slogs mot en jättelång svart kille och lite andra små bovar. han slogs lite lätt mot chuck norris i början också. men det var inget att prata om. jag kan nog utan vidare säga att bruce lee är en av få som ser okej ut i gul-svarta tights. uma thurman ser rätt okej ut i sånt också förstås. kul att de båda har sånt. kan omöjligen tänka mig att quentin inte tänkte på bruce när han gjorde kill bill.

jag är sjuk idag. har feber, eller hade åtminstonde. vet inte hur det är på feber-fronten just nu. får väl gå och testa mig snart. men jag hade 38,5 i morse när jag vaknade. stackars jesper som får klara sig i skolan själv nu. men lite fusk är det förstås. han får ett klassocialt försprång. imorgon är det idrott i skolan och jag ska försöka vara där och kolla på i alla fall. känner ingen större lust att sporta när jag snorar så mycket som jag gör.

igår köpte jag en sprillans ny screen-ram och en fin rakel. har lite problem med beskiktningstråg. men jag tror att jag ska försöka bygga ihop ett själv. så var det med det. ha det så fint!

tjena tjena, svetlana

tjena tjena. jag heter svetlana och kommer att skriva här lite då och då. jag träffade andréas idag på aftonbladets chat. jag kommer egentligen inte från moskva utan något mer i stil med mora. bilden ni ser är ganska gammal , jag är runt 20 år på den där bilden. fyller snart 30 och det ska bli jättekul att bli gammal. älskar rynkor och sånt.

jag är inte riktigt lika bra på att rita som andréas. men jag kan tänka mig att visa tuttarna när det faller mig in.

svetlana finns egentligen inte. det är fortfarande andréas som skriver. ville bara ha lite roligt klockan 02:22 på natten.

regnfritt, äntligen

igår var jag inne i staden och kollade på offside tillsammans med jesper, caroline och jennie. filmen var jätterolig. faktiskt. allt var bra förutom att jag nu blivit halvdöv på mitt ena öra. det är ett fett lock som täpper igen det. detta göra att jag hör mig själv bättre än andra. så när jag pratar är det ingen annan som hör förutom jag.

så för att trösta mig själv har jag gjort ett litet gif-experiment. om ni trycker här eller här kan ni se hur det ser ut. det finns också en möjlighet att trycka på bilden där uppe. nu ska jag skruva isär min dator och se var den där rackarns fläkten sitter som låter så dant.

tredje dagen avklarad


idag var jag på den nya skolan igen. vi åt på vice versa och potatisen var inte mycket att hurra för. den var lika hård som nageln på min stortå. men annars var köttet gott. alla har viskat runt om en av de nya lärarna som heter karin. men egentligen ser hon ut som ellen degeneres. jag vågar nästan säga att det var jag som kom på det. synd bara att ingen annan vill erkänna det. alla kom på det först säger dom.

vi tog även kort på oss själva till någon form av matkort vi ska ha för att få äta på vice versa. jag och jesper hade planer på att göra fula miner. men vi struntade i det. eller.. det blev lite snurrigt på den biten. bytte ut originallåset på skåpet till mitt forna lås som jag gillar mycket bättre. fick skolans sämsta skåp och kommer gå ur tvåan med ryggskott. anna däremot, fick skolans bästa skåp, precis bredvid ett päronträd.

sen köpte vi ett nytt playstation 2 till mikael, vi ansåg att han behövde ett. varvade ett spel på någon timme. var rätt kul ett tag. får se vad vi gör härnäst med det spelet.

nåväl. god natt på den.

P.S. denna sidan står som källa för 8.45% av alla som besöker edmund.se. jobba lite så att jag kommer upp i 10% då! D.S.

tr?dlös

Who needs em\' anyway? - Threadless, Best T-shirts Ever

nu har jag gjort ett desperat försök i att vinna något. har inte lyckats göra det på länge nu och känner att det äntligen är dags. lade upp ett tryckförslag på threadless som jag ansåg värdigt en vinst. om inte så får jag mig en del trevliga kommentarer från alla olika människor som ser trycket. fast förstås, på vilket sätt skulle detta förändra världen?

både jag och caroline står eniga om att vi på något sätt vill förändra världen. om det innebär att kasta ett glas mjölk i ansiktet på kristdemokraternas forna ledare, so be it! men jag jobbar på hårt för att kunna röra fler än en person. att vara god mot alla är en bra början, så det ska jag börja med nu. har legat lite bakom när det gäller det.

om ni nu känner för att lägga en röst på mitt bidrag i tävlingen så glöm inte att lägga en kommentar också (gärna på svenska så att ingen annan förstår. jobbar på att försvenska threadless!). tryck på bilden för att komma till mitt tryck. jag tror ni måste registrera er för att kunna rösta. men det är inte så klurigt och man får ju faktiskt se en hel del fina tryck. kolla jättegärna in glenn jones, duktig kille som har minst 5 tryckta tröjor på threadless. idiot!

ingen titel


första dagen på den nya skolan idag. första intrycket var lovande. klasskompisarna verkade roligare än vad de såg ut att vara i annas skolkatalog, antar att det är färgerna som gör det. skolan i sig var jättevacker. men jag förstår inte vad de ville få sagt med att det var något "egyptiskt tema" i skolan. det enda som var egyptiskt var någon liten bård på väggarna. sen fanns det lite marmorhörn här och där. det hela såg egentligen mer ut som ett kontor. men allt är bättre än vad som erbjöds i kungälv.

vi fick en himla massa prylar av skolan ocksĂĄ.

- stiftpenna med nti-logotypen pĂĄ (blyerts)
- ett blĂĄtt block med nti-logotypen pĂĄ
- en elevkalender (tror alla gymnasium i göteborgsregionen har likadana)
- ett nyckelsnöre, ni vet ett sånt fult. nti-logotyp på denna också.
- schema
- papper inför morgondagens brännö-resa
- allsmäktigt busskort för gymnasieskolor i göteborg

just nu känns allt bra med skolan. har inget att klaga på. det enda som kan bli lite lurigt nu är att jag och jesper inte läst multimedia a. de övriga i klassen ska börja läsa multimedia b nu i höst och jag får se hur detta löser sig. men allt är ändå bättre än vad som erbjöds i kungälv.

alla lärare på skolan var jättesnygga också. känns bra.

regn och snor i mina skor


idag har det regnat i perioder. ungefär som i sydamerika och överallt kring ekvatorn. har suttit inne hela dagen och studerat min lillasyster vid datorn. jag tror starkt på att hon börjar bli beroende av datorn. hon går upp jättetidigt på morgonen och sätter sig vid datorn, bara för att chatta med några kompisar på msn. inte ens jag är så desperat. när man sedan ber henne lämna datorn för att andra ska få lite tid, blir hon vansinnig och börjar kasta alla föremål hon får tag i. sen frågar hon mig varför webbkameran inte fungerar.

imorgon blir det till att ta på sig finkläderna och sina lila solblekta tofflor med texten "marstrand" på som jag och linus köpte uppe i idre fjäll. jag och jesper ska imponera på hela skolan med våra fräcka hälsningar och fraser. vi har några på lager.

än två gånger har jag kollat på massa videos från folk som öppnar upp sina macbooks. två gånger idag har jag kollat på mecenat om priset på datorn har sänkts. jag vet att jag sitter här och skriver att min lillasyster är beroende av datorn. men om jag skaffar mig en macbook blir jag säkert minst lika beroende. den är så fin och mjuk att man bara vill gömma den i örngottet och sova på den.

gjort om lite

under tiden ni inte läst här har jag gjort om lite som ni kanske ser. lite grå bakgrund, delar in text i vita rutor för att det ska bli lite lättare att urskilja vad som är vad. bytte header på sidan också. det står "andreas nilsson" baklänges.

är fortfarande förkyld. imorgon blir det varm o'boy hela dagen så att jag blir bra i halsen.

detta var kanske ett av de få inlägg jag inte brydde mig om att göra någon bild till.

snorblandat regn


är jätteförkyld och lite rädd att jag kanske missar första dagen på den nya skolan. men egentligen spelar det ingen roll hur sjuk jag är. kan ju inte lämna jesper ensam första dagen. då kommer han få ett kompis-försprång och jag kommer komma till skolan som vilken utomjording som helst. ska bli riktigt spännande att börja en ny skola. jag har aldrig varit den som börjar en ny skola. har bara fått ett par personer som byter till min.

letar just nu efter en sjukt hemlig hemkur mot förkylning. det är inte roligt. det är som att gå runt med ständig baksmälla. fick förkylningen från allt badande hos micaela i torsdags tror jag. hon hade partaj och jag drack lite för mycket alkoholfri öl.

caroline och jennie åkte till skara sommarland. tydligen en perfekt dag för det. så jag är allt annat än full av uppvaktning.

nu ska jag gå ner och blanda till en och en halv lite o'boy och dricka mig till sömns. jättesvårt att sova när man är tät i näsan. man blir så torr i munnen.

var i stan, köpte ingenting


igår var jag i stan med linus och köpte ingenting. det är en tidning, eller en stor vikplansch eller vad sjutton man nu föredrar att kalla det. full av olika 3d-glasögon. massa konstiga saker att läsa osv. men jag råkade glömma den hos jesper, så ni får inte se några real-life-bilder.

sen var jag hos jesper tillsammans med caroline. vi försöker få dom sista gubbarna på street fighter EX3 till playstation 2. det är jättesvårt när man spelar på hard. men vi ska nog se till att fixa det så småningom. ge oss 12 timmar och lite o'boy bara.

idag satte jag på mina randall-truckar på min skateboard. den blev helt plötsligt jättehög men ändå rätt stabil. skitgod att svänga med. så om det är något jag ska göra idag så blir det nog att glida runt på sin nya skapelse.

trädhuset

var på i'm from barcelona i fredags. det var mysig stämning och man blev bara glad. älskar sånt. lite bob hund-feeling så sett. idag har jag ingenting att göra och är på stort humör för att bada men inga av mina vänner verkar vara nåbara. sebastian ska golfa, linus ska vara ledare för något dumt läger och... sen tar nog vännerna slut. just det. jesper... han går inte att få tag på. har ringt en gång men han ville inte svara. han sover väl hos någon brutta. full tutte!

ska jobba imorgon igen. och på torsdag. och på lördag. blir väl en extra tusenlapp är hoppas jag. sedan efter det har jag siktet på en ny mac mini. det verkar inte som att jag kommer få ihop pengar till en macbook. då måste jag vänta jättelänge och spara och grejer. men det kanske är värt det, vad vet jag? efter lönen har jag upp mot 4000:- om jag räknat rätt. efter dessa extra dagar har jag 5000:- kanske. sedan i slutet av månaden om jag är snål, har jag 6000:-. då är det mer än hälften av vad en macbook kostar. då kanske jag får låna pengar av mor och far. dom borde se det som en bra investering. dom slipper mig vid familjens dator och jag håller tyst på mitt rum. perfekt.

piratebits forum...


även om ni nu skulle lyckas bli medlem på piratebits, råder jag er att inte besöka forumet. sådan låg nivå på formgivningsdelen att man mår illa.

tryckte på en kudde igår också. såhär blev den. är du intresserad av att köpa den finns den i en enda upplaga och kommer att kosta mellan 400-600 kronor.